Rauf Tamer Bayramlık
HABERİ PAYLAŞ

Bayramlık

Bütün bozulmuşluğa rağmen, Sağlıklı Aile Yapısı yaşıyor... Türkiye’deki tılsım budur. Bayram ise, dayanışma ahlakımızı pekiştiren, bize nezaketi, nezahatı, iffeti, izzeti, tabii o arada da görev, sorumluluk ve disiplin gibi kavramları aşılayan, uçsuz bucaksız bir kaynaktır. Yoksa bayram nedir? Sadece ziyaret midir, sadece el öpmek midir? Hayır. Bütün hatlarımızla birlikte kendimize dönmek, düşünmek ve düşündürmektir. Bu duygular içinde bütün okuyucularımın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

Bir çağrışım

Eski Başbakan merhum Yıldırım Akbulut, sonradan parti değiştirmiş ve o listeden düz milletvekili olmuştu. Bu bir ilk miydi? Evet, ilkti.

Haberin Devamı

Eski Başbakan merhum Mesut Yılmaz, sonradan bağımsız aday olmuş ve kimseye ayıp etmeden kendi bileğinin hakkıyla Meclis’e girmişti. Bu da bir ilk miydi? Evet, ilkti.

Asıl ilk burada. Dikkatlerinizden kaçıyor galiba. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, sadece partisini terk etmekle kalmıyor, bir de başka parti kurup eski partisiyle ve eski Cumhurbaşkanıyla mücadeleye giriyor. Bu da bir ilkdir. Ama eşine menendine bir daha rastlanmayacak bir ilk.

Neden yazdım? Günlendir Ali Babacan’ı konuşuyorsunuz. Yahu Ali Babacan gibileri çok geldi geçti. Daha da çok gelip geçecek. Onu bırakın öbürüne bakın. Ahmet Davutoğlu örneğine, hiçbir yerde, hiçbir zaman bir daha rastlayamazsınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder