Rauf Tamer Beyin israfı...
HABERİ PAYLAŞ

Beyin israfı...

Merkez Bankası’nı ziyaret falan değildi o... Düpedüz teftiş’ti. Yarın Bankalar Kurulu, öbür gün Yüksek Hakimler ve Savcılar Kurulu, daha öbür gün Tank Palet Fabrikası, hepsi sıradadır. Teftiş var. Müfettiş geliyor.

Müfettiş Bey, kerameti kendinden menkul yetkilerle donatılmış olmalı ki, Suriyeli göçmenlerin durumunu da Avrupa Birliği’yle konuşmuş. Gerekli bütçeyi sağlamış ve söz almıştır. (Ona söz veren Avrupalı’yı da çok merak ediyorum ha...)

Bu ne büyük bir özgüven... Bayılırım böyle insana. El atmadığı, racon kesmediği dal yok. Her şeyden önce “Türkiye’de hesap bilen 10 kişiden biri.” Ekonomiden siyasete, diplomasiden milli savunmaya kadar, ne isterseniz sorun, anlatsın. Eli hamur bile tutuyor.

Haberin Devamı

Ben ona Dünya Başbakanı unvanını verecektim ama ne yazık ki, Başbakanlığı başkasına kaptırdı... Şimdi düşük profilli bir cumhurbaşkanlığına razı olacak... İşte bu bir israftır.

- Beyin israfı.

- Kemal Bey’in israfı. Böyle bir dehayı, Çankaya Köşkü’ne tıkıp kilitlemek, bu memleket için savurganlık değildir de nedir?

Merkel

Devlet Adamı’na artık Devlet İnsanı mı diyoruz? Peki öyle diyelim. Merkel, artık Devlet İnsanı yetişmeyen Avrupa’ya yegane aklıselim sahibi olarak tam 16 yıl damgasını vurdu. Onu unutmayacağız. Merkel, aynı zamanda kadınların da zaferidir. Ona mutluluklar dilerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder