Rauf Tamer Bir deneyin
HABERİ PAYLAŞ

Bir deneyin

Farzedelim ki şöyle veya böyle bir koalisyon oluştu. Cumhurbaşkanı buna ne diyecek? - Hayır. Velev ki dedi: Siz ne yapacaksınız? Hemen vaz mı geçeceksiniz?

[[HAFTAYA]]

***

Meşhur laftır: Şeyh uçmaz, uçurulur. Onu “padişah” yapan sizlersiniz, kendisi değil. Hep iki dudağı arasından çıkacak lafı bekleyecekseniz, siyasette ne işiniz var? Başka meslek seçin.

***

Günlerdir koro halinde: - Erdoğan koalisyon istemiyor. Siz istiyor musunuz? E kurun öyleyse, anlaşın, kabine listesini götürüp önüne koyun. Bakalım ne diyecek? Ama bunu yapmazsanız, diyeceği şudur: - Siz bir hükümet kurdunuz da ben mi onaylamadım?

Haberin Devamı

***

Bıktık artık bu ezberci ve tembel siyasetten. Erdoğan’ın niyeti tekrar seçim deyip, sonra kulağınızın üstüne yatmaktan vazgeçin beyler. Marifet Erdoğan’la dalaşmak değil, Erdoğan’ı aşmak... Bunu beceremiyorsanız susun bari.

Barlas Küntay 16 yıl evvel kaybettiğimiz Barlas Küntay’ı dün kabri başında andık. Onunla okul yıllarından başlayan arkadaşlığımız, nice anılarla süslüdür. Turizm’i ilk ateşleyen Bakan olarak ona gösterilen sevgi, saygı ve vefaya, dünkü anma töreninde bir daha şahit oldum. Eşi İnci’ye, oğlu Burak’a ve tüm aile fertlerine sevgilerimle...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder