Rauf Tamer Bir ilk
HABERİ PAYLAŞ

Farz edin ki, evlerimize gönüllü olarak kapandık, yılbaşını 4 gün-4 gece doya doya kutluyoruz. Ta pazartesi sabahına kadar. Bu bir ilktir. 2021’den başka hiçbir yıl’a, böyle muhteşem bir karşılama nasip olmamıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

Havaya dikkat

Bugünler, kış’ın en soğuk günleri olması gerekirdi. Hiç de öyle olmadı. Ben bu kadar mülayim bir kış görmedim. Belki bu da bir ilk. Gerçi daha ocak-şubat var ama enerjiden epey tasarruf ettiğimiz ya da edeceğimiz muhakkaktır. Ama dikkat... Böyle havalar tehlikelidir. Aldanmayın. Zira üşümek başka, üşütmek başka.

Haberin Devamı

Rota

Aşı geldi ama Çin’den buraya kaç günde geldi? Türkler’in Orta Asya’dan geldiği yolu bilseydi, Anadolu’ya çoktan ulaşırdı. Yahu o vakte kadar kahve bile Yemen’den gelirdi.

# Duvar yazısı

Aşı’ya aşı yaptık.

Ona da haddini bildirdik.

Siyaset

Yeni yılı karşılarken... İlk cevher, Babacan’dan geldi. İsim vermedi ama:

- Türkiye’de sadece 1 kişinin beka sorunu varmış. Eh, en iyi o biliyor ki, 2 kişinin de -hâlâ- ikbal ve istikbal sorunu var.

......

Tekrar iyi yıllar.

Kenan Akın

2021’e Kenansız girdik. Herkesin sevdiği bir gazeteciydi. Sağcısı, solcusu, faşisti, komünisti, dincisi, dinsizi... Hepsinin aradığı ve hep özlediği insandı... Boşluğunu bilmem ki nasıl dolduracağız? Mekanı cennet olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder