Rauf Tamer Birkaç çizgi
HABERİ PAYLAŞ

Birkaç çizgi

Avrupa ülkelerinde 33 terörist yakalanıyor. 3 tanesi Türk’müş. E öbürleri hangi millet? Söylenmiyor. Yazılmıyor. Yine Avrupa hattında 14 kişilik uyuşturucu şebekesi çökertiliyor. İçlerinde 1 kişi Türk’müş. E öbürleri hangi millet? Söylenmiyor. Yazılmıyor. Daha dün IŞİD’e katılmak üzere Suriye’ye geçmek isteyen 10 kişi yakalanıyor. 1 tanesi Türk’müş. E öbürleri hangi millet? Söylenmiyor. Yazılmıyor. Dış Medya’nın maksadını anladık da peki bizim Medya’ya ne oluyor? Otosansür mü uyguluyor?

[[HAFTAYA]]

Haberin Devamı

Vakit kaybı

Ana Muhalefet neyle vakit geçiriyor. Kendi adaylarına konsantre olacağına, başka partinin adayıyla uğraşıyor. Sana ne Hakan Fidan’dan? Sen kendi işine bak. Hem kime konuşuyorsun, kimden şekva bekliyorsun. Hiç... Yani, davacının, derdini mübaşire anlatması gibi bir şey.

Ve sandık

HDP’nin baraj meselesi, kendinden başka herkese dert oldu. İyi solcular HDP’ye oy atacakları gibi, ayrıca da imrendirici bir durum var. Yani, partisini arayıp da bulamayan, bu yüzden de oy kullanmayan eski solcular da HDP’ye meylediyor. Bir de gizli solcular var. HDP’ye oy atmayı erdem zanneden. Fena mı? HDP, şimdiden balkondadır.

Basketbol

Konuyu tazelemek istemem ama Ergin Ataman’ın attığı tokat, beni çok düşündürdü. Çünkü... Tokatladığı Basketbolcu Göktürk Ural 1.98 boyunda. Aslan gibi bir genç. Ya ayağa kalkıp bir tokat da o atsaydı Ergin Hoca’ya... Allah muhafaza.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder