Rauf Tamer Bitmez tükenmez
HABERİ PAYLAŞ

Bitmez tükenmez

Durup dururken: - Resmi dil Türkçe’dir. Aksini söyleyen mi var? - Tek devlet. Yahu, iki devlet diyen mi var? - Başşehir Ankara. Hay Allah, kim dedi ki Konya?

Rejimin çakma bekçileri bunlar, ülkenin kör muhafızları. İkide bir yeldeğirmenlerine hücum ederler: - Türkiye’yi böldürtmeyiz. - Allah razı olsun, biz de böldürtmeyiz. - Bağımsız Yargı. - Biz Bağımlı Yargı mı diyoruz?

Bu halimizle Güneydoğu sorununu çözmeye çalışıyoruz. Bakar mısınız? Bölgede yaşayan Kürtler memnun değil, Türkler memnun değil, asker-polis memnun değil, doktor, öğretmen, savcı, hakim hiç kimse memnun değil... Üstelik hem HDP memnun değil, hem AK Parti memnun değil. Ama problem bir türlü çözülmüyor.

Haberin Devamı

.........

Türk Milleti mi, Türkiye Milleti mi? Bunda bile anlaşma yok. Yahu gel Leyla Bacı, mecliste şu yemini baştan et, ister Türk de, ister Türkiye de. - Hayır. Kürtlere özgürlük. - E tersini söyleyen mi var?

Öyle bir anayasa yapalım ki, bütün halklara özgürlük olsun, gel. - Hayır. Özerklik isterim. Bana bak, çok uzattın. Ben de Bağımsız Türkiye isterim ulan... Ama kimden isteyeceğimi bilemem. Bari senin muhatabın var

Sıradaki haber yükleniyor...
holder