Rauf Tamer Bunu unutmayız
HABERİ PAYLAŞ

Bunu unutmayız

İki gündür telefon yağıyor. Soruyorlar:

- Kılıçdaroğlu şu Demirtaş’a niye hâlâ ağzının payını vermedi? Veremez. Mitingde bile Atatürk’ün posterini HDP’den gizleyecek kadar ürkek Kılıçdaroğlu, Demirtaş’ın karşısında hiç konuşamaz.

.............

Konuşamayınca da, 6’lı masa, Demirtaş’tan işte böyle fırçayı yer oturur. G Bir dakika... O masada Meral Akşener de var. Yazıyı yazdığım şu saate kadar o da ağzını açmadı... Yahu, masadaki beşibiryerde bir yana, Akşener bir yanadır... Çünkü Akşener, lafını hiç esirgemeden konuşan “yerli ve milli” bir siyasetçidir... E peki, o niye sustu? Niye susuyor? O da mı rehin alındı diyemem ama niye susuyor? Sorulacak asıl soru budur.

Haberin Devamı

*

Amerika’dan vazgeçtik, bu Kılıçdaroğlu, Yunan Miçotakis’in karşısında bile susuyor... Olup bitenler onu hiç mi ilgilendirmiyor? Bu vatan sadece Erdoğan’ın vatanı mıdır?

*

Bereket salı gecesi CNNTürk’te, Başak Şengül’ün programında, üstad Dr. Hulki Cevizoğlu “herkesin içini ferahlatan” müthiş bir konuşma yaptı ve milletin hislerine tercüman oldu... Eğer dinlemediyseniz, mutlaka bulun ve Cevizoğlu’nu bir dinleyin. Kendisine bir Atatürk çocuğu olarak teşekkür ediyorum.

*

Demirtaş’a sözüm yok. O haklıdır. Ama mutlaka masadan bir cevap almalıydı. Bu suskunluğu hiç unutmayacağız. Bir okuyucumun öyle gücüne gitmiş ki, hızını alamamış, Kılıçdaroğlu’nu Miçotakis’e benzetmiş. Yoo, o kadar da değil. Hiç benzemiyorlar. Miçotakis Türk düşmanı’dır. Kılıçdaroğlu ise Türk dostu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder