Rauf Tamer Büyük millet
HABERİ PAYLAŞ

Büyük millet

Seçime en az 20 ay var. Biz 20 ay daha her gün bu gerginlikle mi yaşayacağız? Düşünün ki, geride bıraktığımız 20 ayı da aynı gerginlikle yaşayarak geldik. Buna hangi sinir sistemi dayanır?

Hemen yarın seçim yapsak, gerginlik bitecek mi? Ne münasebet. Bu defa da başka bir gerginlik başlayacak. Emin olunuz ki derhal bir seçim daha isteyenler çıkacak. Çıksın... Bu asil millet, bereket her şeyi olgunlukla karşılıyor. Yarım asırdır, şımarık bir siyaset sosyetesi’ne rağmen, bu millet, sabır ve basiret sergiliyor.

Haberin Devamı

Bu millet var ya... Onun diniyle oynadılar, milliyetiyle oynadılar, ahlâkıyla, kültürüyle, müziğiyle, mutfağıyla oynadılar ama onu bozamadılar. Sağlıklı Aile Yapısı’nı sarsamadılar. Bütün soysuz akımlara rağmen Türk Gençliği’ni tuzağa düşüremediler.

Seçim varmış. Seçim her zaman olur, geçer. Bir iktidar gelir, bir iktidar gider o da gider, öbürü gelir. Ama bütün kutuplaşmalar, milletin sinesinde erir. Nitekim hep eridi... Türkiye’nin başına gelen yüzlerce belâdan sadece bir tanesi, başka bir ülkenin başına gelseydi, o ülke toz olur giderdi. Sırrımız Millet’tir.

Şaka

Akşener: “Bu ucube sistemde Cumhurbaşkanlığına aday değilim” diyor. Duyuyor musun Kemal Bey?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder