Rauf Tamer Çağrışımlar
HABERİ PAYLAŞ

Çağrışımlar

Arabalarınızın plaka numaralarına kadar, her şeyiniz ya kayıt altındaysa?.. Olsun ne çıkar? Tapu ve mülkiyet dahil, her türlü aile varlığınızın ya çetelesi tutulmuşsa?.. Bir sakıncası yoksa bile, ne kadar sinir bozucu şey?

*

Dünkü yazının devamıdır. Öyle okuyun. YSK'da olmayan bilgiler denince, bunlar da geliyor akıla. 70'li yıllarda, Nişantaşı-Şişli'de, kapı kapı gezip, apartman görevlilerine "Bu apartmanın en güzel katı, sizin olacak, şimdi orada oturanlar ise bodrum katına inecek" diye seçim propagandası yapan acayip gruplar türemişti. Ne oluyordu? Sanki Rejim mi değişiyordu? Böyle bir dönem de gördük.

Haberin Devamı

Arka arkaya gelen siyasi cinayetler, adam kaçırmalar, fidye istemeler, hep aynı döneme rast gelince, Türkiye gergin günler yaşamıştı. Oralara tekrar dönmek istemiyoruz. Lakin "YSK'da olmayan bilgiler" bunları çağrışım ettiriyor.

*

"Gelmekte olan..." Ama 12 yıldır bir türlü gelemeyen zat, bir laf söylerken, lafın nerelere varacağını düşünemiyor. Sonra da lafı nasıl tevil yoluna gideceğini bilemiyor. Nitekim, gayrimeşru ilan ettiği şimdiki sistemde "tek adam" olmaya adaydır... Bırakın olsun yahu... Çılgın gibi çalışıyor.. Bence sistemi sevdi...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder