Rauf Tamer Cazip pazar
HABERİ PAYLAŞ

Cazip pazar

Talipler çoğalıyor. Zannedersiniz ki dünyanın en kolay mesleği. Cumhurbaşkanı olmayı kim istemez diyerek makamı şereflendirecekler mi yoksa kendileri mi şerefyâb olacak, belli değil. Ama normal insanlarla haddini bilmeyen insanların birbirine karıştığı muhakkak. Bir Abdullah Gül olamadılar. 7 yıldır vakur bir şekilde kenarda bekliyor. Daha da kaç yıl bekleyebilir? Tevazu bambaşka şey arkadaşlar.

Bu arada Macron’luğa özenen talipler de var... Aday diyemem... Talip diyorum. Tanınmışlıktan değil, tam tersi tanınmamışlık’tan faydalanacaklar... Kaybederlerse de ömür boyu sayın olarak yaşayacaklar. Demek ki neymiş? Adaylıkta adınız geçse bile yeterliymiş.

Haberin Devamı

- Peki liyakat? Amma da çok şey istiyorsunuz. Siz gelmiş geçmiş Cumhurbaşkanlarını ya da adaylarını bir hatırlar mısınız? Yoksa hatırlatayım mı?

Cumhur ve Millet İttifakları’ndan gayri bir ittifak daha mı geliyor? Nerede o bolluk? Nerede o kadro? Aralarında iyi oyuncular olabilir ama nereden bakarsan bak, ikinci küme.

Kürt Siyasi Hareketi dedikleri hareket devam ediyor. Seri manevralar yapmakta olan Demirtaş, HDP kapansa bile hükümranlığı’nı sürdüreceğe benzer. İster evinde olsun ister cezaevinde, Demirtaş değil sanki Demirbaş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder