Rauf Tamer Çok mu zor?
HABERİ PAYLAŞ

Çok mu zor?

Avukatların girişine çıkışına, medeni bir yöntem bulamıyor muyuz. Çok mu zor bir şey bu? Avukatlar yetmiyor, “Savcılar ve Yargıçlar da aransın” denilerek tüm hukukçuları “potansiyel suçlu” addetmek, daha da çirkin değil mi?

[[HAFTAYA]]

Kendi Yargıcına, Savcısına, kendi Avukatına güvenmeyen bir ülke olur mu? Belki olur ama o ülkede terör bitse bile anarşi bitmez.

Terörden beteri anarşidir. Terörün adresi belli, forması belli, rengi belli...

Ama anarşi, elle tutulmaz gözle görülmez bir biçimde, bütün yurdu kapsayabilir. Çünkü Allah korusun, hiçbir yerde, hiçbir kural işlemez. Herkes bildiğini okur. Çare Polis Devleti midir? Hayır. Devlet Polisi’dir. Ve siyaset Adaylar belirlenmek üzere...

Haberin Devamı

HDP, Türkiye dengelerini gözetmeye çalışıyor. Haklıdır. Lakin... En çok MHP’ye dikkat...

Spor Adamlarıyla güçlendirilmiş bir kadroyu sürüyor sahaya. Özellikle Kocaeli, Saffet Sancaklı gibi delikanlı bir futbolcuya sahip. İstanbul 1. Bölge’ye ayrıca dikkat...

Devlet Bahçeli’nin verdiği talimatlarla yola çıkan Vedat Bayram, çalmadık kapı bırakmıyor ve yıllarca verdiği sportif hizmetleri, oy’a tahvil için var gücüyle çalışıyor. Hedef, o bölgedeki psikolojik bantı aşıp, 2’den fazla milletvekili getirmek. Kayahan Aşk’a duyduğu aşk ve doğa’ya beslediği kara sevda, onu müziğin de üstüne yüceltmiş, en az iki jenerasyonu sevgi yağmurunda ve muhabbet denizinde güzelce bir ıslatmış ve kaynaştırmıştır. Nurlar içinde yatsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder