Rauf Tamer Ç'özüm
HABERİ PAYLAŞ

Ç'özüm

Kürt Açılımı’nın ilk günlerinde, hatırlarsanız bir gurup sanatçı, açılıma 282 imzalı destek verdi. İçlerinde iktidar yanlısı olanlar da vardı, muhalifler de vardı, sosyalistler de vardı. Ama buna rağmen hepsi birden yağdanlık olarak damgalandı. BDP bile açılım en çok onu ilgilendirdiği halde çıkıp ne dedi: - Destekliyoruz ama hükümeti desteklemek anlamına gelmez. Bu ne komplekstir yahu.

[[HAFTAYA]]

Âkil Adamlar’ın ne biçim laflara muhatap olduklarını da gördünüz, değil mi? Kaldı ki içlerinde yine her siyasi görüşten insanlar var. Hayır. Yetmiyor. Kendini ilerici zanneden bir dizi münevver cahil’e göre açılıma destek veren herkes yalakadır.

Haberin Devamı

Şimdi... Seçime doğru, Çözüm Süreci birdenbire hızlanacak. Sonuç almaya yönelik büyük hamleler yapılacak. Tabii aynı ölçüde de engellemeler olacak. Olabilir. Artık kim kimi alt ederse.

Lakin şunu anlamak mümkün değil. - Bizim harika çocuklar çözüme neden karşılar? Eh, Demirtaş ve benzerleri elbet fiyakalarını kaybedecek, orası muhakkak... Ama bizimkiler ne kaybedecek? “Nefret” gözlerini bu kadar kör etmiş olabilir mi? Yoksa istemezükçülük onlarda da bir hayat felsefesi haline mi geldi?

O da değilse nedir

? Devlet Bahçeli hayranlığı mı?

Ona razıyım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder