Rauf Tamer Dünü unutmayın
HABERİ PAYLAŞ

Dünü unutmayın

Ya internet olmasaydı... Ya cep telefonu olmasaydı... Pandemi’de kısıtlamalara uyup evlere nasıl kapanacaktık? Yani bu salgın, şimdi değil de 25 yıl önce gelseydi, acaba ne yapacaktık? Bu bakımdan...

- Şükür halimize.

Hele televizyon olmasaydı?.. Bu filmler, diziler, maçlar, haberler, o güzelim programlar olmasaydı, evlere kapanıp da ne halt edecektik? Yani bu salgın şimdi değil de, televizyonsuz yıllarımızda gelseydi yanmıştık. Bu bakımdan... - Şükür halimize.

Şimdi çocuklar, hatta gençler, zannediyorlar ki bu cep telefonları hep vardı. İnternet, hep vardı. Televizyon hep vardı. Ne münasebet... Eve bir telefon alabilmek için sıraya girip 4-5 yıl beklerdiniz. Korona, ya o zaman yakalasaydı bizi? İnsan, düşünmek bile istemiyor.

Haberin Devamı

Farkındaysanız, sadece televizyon, telefon ve internetten bahsettim. Öbür nimetleri de sayarak konuyu dağıtmak istemedim. Çünkü konumuz eve kapanmak’la ilgiliydi. Gerisini normale dönüp sokağa çıkınca konuşuruz. 2021 iyi bir yıl olacak inşallah.

Dikkat... Türkiye 100’üncü yılı kutlamaya hazırlanıyor. Peki, Yunanistan bu kadar silahlanarak neye hazırlanıyor? E o da nostalji peşinde. 100 yıl öncesini o da unutamıyor. Hele İzmir Kordonu’nda büyük anıları var. Tadı damağında kalmış olsa gerek. Komşu haklı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder