Rauf Tamer El hareketi
HABERİ PAYLAŞ

El hareketi

Amma da büyüttünüz ha... Yahu, adam zarif olduğu için, el’le yetindi. Ya kol hareketi yapaydı...

Artı-Eksi

Seçim yarışı, futboldaki derbiye benzer. Maçı kazanırsan sadece 3 puan değil, 6 puan kazanmış gibi olursun. Çünkü ezeli rakip 3 puan kaybedeceğine göre puan farkını açar gidersin. Psikolojik üstünlük de caba.

Şimdi Millet İttifakı, 50+1’in peşinde... Oradan buradan birkaç puan daha toplamaya çalışıyor. Burada en kıymetli puan, rakip’ten yani Cumhur İttifakı’ndan kopartılacak puanlardır. O olmazsa olmaz. Diyelim ki oradan 3 puan tırtıkladın. 6 puan demektir bu.

Haberin Devamı

Öyleyse?.. AK Parti ve MHP seçmenine bir kepçe atman şart. Peki... Nasıl kepçe atacaksın? Kendi tarafına nasıl çekeceksin? Cumhurbaşkanına hakaret ederek mi? MHP Lideri’ne saygısızlık ederek mi?

Şunu bil ki: Böyle yaparsan, rakibinden çivi bile sökemezsin. Hele o insanları gayrimilli ilan edersen iyice hava alırsın. Çünkü onları incitmiş olursun. Tam senin kapını çalacaklarken, hepsini caydırır ve kaybedersin. Hem de öfkelendirerek. Sen nerdesin şimdi? Rakibine oy veren öğretmene ben öğretmen demem mi diyosun hâlâ? Devam et, devam et.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder