Rauf Tamer Erken seçimciler
HABERİ PAYLAŞ

Erken seçimciler

- Nisanda seçim var.

- Yok, nisanda değil, haziranda var... Yok yok, temmuzda.

- Hayır, sonbaharda seçim var.

- Hayır, öbür baharda.

..............

Ve hiçbirinde seçim yok. Bilemediler. Seçim olmadı.... Olmuyor. Maşallah, bizimkilerin verdiği bütün seçim tarihleri, tıpkı seçim tahminlerine benzedi. Bir kerecik de tutturun yahu.

Şartsız

“Bir iki bakanlık istiyor” diyerek HDP’ye iftira atmayın. HDP, bakanlık istemez. Sadece küçük bir ricası olur: - Operasyonları durdurun.

Şaka yaptılar

Kahvehaneler açık ama iskambil, tavla, okey ve benzeri oyunlar yasak. Yani, yumurtasız omlet. Etsiz İskender gibi. Bir deneyin bakalım. Belki de lezzetlidir.

Haberin Devamı

Nokta

Adama bak, adama. “10 milyon işsiz var” derken nasıl da seviniyordu, zevkten uçuyordu. Türkiye’de sahiden 10 milyon işsiz var mı bilmiyorum ama 10 milyon işsiz, Yunanistan’da bile olsa, hiçbir Türk bu kadar sevinmez.

Birdenbire

  • Şu son Türk-Yunan görüşmeleri, o kadar olumlu geçti ki... Yani, şüphelenecek kadar.
  • Avrupa Birliği’nin şu son Türkiye açıklamaları o kadar sakin ve yumuşak ki... Yani, hayrola dedirtecek kadar.
  • Joe Biden’ın bürokratları, Türkiye hakkında öyle dikkatli ve titiz kelimeler seçiyorlar ki... Yani, hayret ettirecek kadar.

..............

Hangi dağda kurt öldü diye elbet soracağım. Biz bunları tanırız. Ne zaman yüzümüze gülseler, sırtımızı okşasalar, ardından mutlaka bir kazık gelmiştir... Haydi bakalım, hazırız. Bekliyoruz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder