Rauf Tamer Eş manâ?..
HABERİ PAYLAŞ

Eş manâ?..

Virüs, ortalığı kasıp kavururken... Millet, can derdindeyken... Siyasette neler oluyor, bir bakmak ister misiniz? Buyurun, bakalım.

Ana muhalefetin Genel Başkanvekili Özgür Özel mühim bir haber verdi. “Hükümetin sonunun geldiğini” söyledi. Bunu Genel Başkanı söyleseydi ciddiye almazdım. Lâkin Özgür Özel söylüyor. Elbet bir bildiği vardır. Vardır da...

- Nasıl gidecek hükümet?

Onu da İstanbul İl Başkanı’ndan öğreniyoruz:

- Erken seçimle gidecek.. Ya da başka bir şekilde. Seçimi anladık da “başka bir şekil” nedir? Nedir o alternatif? Seçimle gidene gelene lafımız yok. Ama “başka bir şekilde” gitmenin adı nedir? Üstelik ufukta seçim gözükmediğine göre, ortada başka hangi ihtimal kalmaktadır?

Haberin Devamı

- Başka şekilde gitmek. Öyle mi?

Belki ben yanlış tercüme ediyorum. Belki de onlar maksadını aşan laflar ettiler. Lâkin, Abdüllatif Şener’in malum demeciyle de birleştirince, ortaya tuhaf bir resim çıkıyor. Ne demişti Şener:

- Bu korona salgını, 6 ay sürse, buna dünyada hiçbir hükümet dayanamaz. Düz mantıkla bakarsak... Nasıl bir takvim ama? Yine de Özgür Özel’i tenzih ederek, bu tablonun yorumunu okuyucularıma bırakıyorum. Zira: Elim varmıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder