Rauf Tamer Eşkal
HABERİ PAYLAŞ

İttifak’ın çatı adayında aranan vasıfları biliyorsunuz. Bilgili, birikimli, liyakat sahibi / laik, çağdaş, demokrat / yalan nedir bilmeyen, namuslu dürüst biri. Eşkal tamam. Tamam da, ya kaybederse? Bütün bu vasıfların on para etmediğini mi içtihata bağlamış olacağız? Bu ne zahmet?

..................

Bir şey söyleyeyim mi? Allah her adaya Ahmet Necdet Sezer bereketi versin azizim... Üç parti lideri, Ecevit, Bahçeli, Yılmaz yüzde yüz mutabık olarak Sezer’i seçmekle kalmadılar... O günkü muhalefet liderleri olan Çiller ve Kutan da o fotoğrafa katıldılar. 5 lider birden evet dedi... Fakat ah, yine de bugünkü 50+1’e tekabül eder mi acaba?

Haberin Devamı

Bir portre

Ali Babacan, iyi bir uzman mı? Herhalde öyle ki, ekonomiyi 13 yıl ona teslim ettiler. Lakin, iyi bir uzman olması, aynı zamanda iyi bir dost, vefakâr bir arkadaş, itibarlı bir siyaset adamı olmasını da gerektirmiyor. Bunlar ayrı ayrı şeylerdir. Karıştırmayalım.

# Unutma

“Eski Türkiye - yeni Türkiye...”

Yok canım.

Burası sadece Türkiye.

Liyakat

Bunlara üç koyun versen, ikisini kaybeder gelirler dediğin adamlara 800 tane at teslim ediyorsun birader... Sonra da atları kaybettiler diye dövünüyorsun. Kabahat kimin?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder