Rauf Tamer Farklı bir taktik
HABERİ PAYLAŞ

Farklı bir taktik

Ekmeleddin Bey, tam damardan giriyor ve AK Parti seçmenine sesleniyor: - Partinizi seviyorsanız, onu muhafaza için bana oy verin. Yani, “Demirel’den sonra DYP ne hale geldi, Özal’dan sonra ANAP ne hale geldi” demeye getiriyor.

[[HAFTAYA]]

Bence iyi bir strateji. İşler mi işlemez mi, bilemem ama AK Parti seçmenini bam tel’inden yakaladığı muhakkaktır. Bir düşünün. - AK Partililer mi var, Tayyipçiler mi var? Geriye dönüp bakın. Kimdi onlar? ANAP’lılar mıydı, Özalcılar mıydı? DYP’liler miydi, Demirelciler miydi? Ve sonuçta ne oldu?

Haberin Devamı

Gerçi aynı akıbete uğramamak için AK Parti cephesinde tam bir teyakkuz hali var. Var ama yine de bir kısım seçmen, bu endişeyi taşıyor. Yani Ekmeleddin Bey, güzel bir boşluk yakalamış, ordan giriyor. Bunu yaparken de AK Parti seçmenini hiç kızdırmıyor. Bilakis, okşuyor: - Partinizi muhafaza edin, hizmete devam diyor. Daha ne desin?

Yeter, yetmez. Tutar, tutmaz. Kazanır, kazanmaz. O başka. Ama sonuç ne olursa olsun, Ekmeleddin Bey’in beyefendi üslubunu ve yarışma terbiyesini hiç unutmayacağız... Türk siyasetine bir seviye aşıladı. O aşı tutsun, yeter. Not: Basketbolda genç millileri ve voleybolda File’nin Sultanları’nı kutlarım. Yeni zaferlere inşallah.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder