Rauf Tamer Fatma Şahin
HABERİ PAYLAŞ

Fatma Şahin

Ahmet Hakan, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin hakkında şunları yazdı: Şunca zamandır heyecanından bir gıdım bile eksilme olmadı... Sadece işine odaklandı ve odaklanıyor... Gaziantep’i yükseltmek dışında bir işle meşgul değil... Kucaklayıcı ve bütünleştirici politikalara ağırlık veriyor... Nefret ettirmeyen ve sevdiren bir dili var.

Yani, aynı bizim İmamoğlu gibi. Onun da gözü başka bir şey görmüyor... O da sadece işine odaklandı ve odaklanıyor... O da İstanbul’u yükseltmek dışında bir işle meşgul değil... Öyle ki Cumhurbaşkanlığını bile elinin tersiyle itiyor... Ne güzel... İstanbul tam lâyığını bulmuştur.

Haberin Devamı

Usta fotoğrafçı

Dikkat ettiniz mi? Atatürk’ün fotoğraflarını çeken zat, ne kadar başarılı... Hem de o dönemde. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bence dünyanın en şık erkeğidir. O şıklığı yansıtan fotoğraf ustası da büyük adam’dır... Ulu Önder’i çekerken heyecandan acaba eli hiç mi titremedi? O da nurlar içinde yatsın.

Dikili ağaç

Millet Bahçelerini kim yaptı? Cumhur İttifakı... Ama adına bakarsan; Millet İttifakı. Kim demiş dikili ağaçları bile yok diye? Ben böyle bir tevazu görmedim.

Salla gitsin

Gündemde asgari ücret var.

- Kaç lira olsun? Vallaha ben Kılıçdaroğlu’ndan yanayım: Salla gitsin.

- Net 10 bin TL diyorum. Hay Allah... Yine ‘tekil bir söylem’ oldu, Cihan Paçacı’nın kulakları çınlasın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder