Rauf Tamer Fezleke...
HABERİ PAYLAŞ

Fezleke...

Soru: Fezleke oylamaları muhalefet cephesinde bir sıkıntı yaratır mı? Cevap: Ama onlar GARA Operasyonu’nda başarısız oldular.

Ne güzel anlaşıyoruz, değil mi? Fezleke denince, asıl komik olanı şu: Bazı milletvekilleri, karar vermek için fezlekelerin içeriğini inceleyeceklerini söylüyorlar. Elbet incelesinler ama bunu öyle bir tonda söylüyorlar ki, sanırsınız, fezlekeyi yollayan makam, bir sürü suç uydurmuş.

.............

Böyle bir şey mümkün mü? Değil. İnsan, neye ve niçin parmak kaldıracağını elbet bilmeli ama “içeriğini okuyacağım” diye davul zurna çalmanın âlemi yok.

Haberin Devamı

- Tabii ki okuyacaksın. Gören duyan da zannedecek ki, orada parmaklar neyin ne olduğunu bilmeden hep kalkıyor ve iniyor. Kötü günde Bu arada CHP, bir vefa gösterisine hazırlanıyor. Fezlekelerde olsun, parti kapatma meselesinde olsun, HDP’nin yanında duruyor.

Ve duracak. CHP seçmeni bundan memnun kalacak mı kalmayacak mı? Onu biz bilmiyoruz. Elbet yapmışlardır birkaç yoklama. Gerçi seçmen, memnun kalmayacaksa bile CHP karar değiştirecek değildir. Çünkü bunun partiye fayda getireceği kanaati hakim.

Kaldı ki bir kısım milletvekili, kötü günde gösterilecek dostluğun, Türk geleneklerine uygun olduğunu anlatıyorlar. Anlatadursunlar. Lâkin... Bir taraftan da önce kendi öz evlatlarına gösterilmesi gerekirken onlardan esirgenen vefa gündemdedir. Yani özetlersek... Netice ne olursa olsun, HDP’den çok, CHP’nin başı ağrıyacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder