Rauf Tamer Gözden kaçanlar
HABERİ PAYLAŞ

Gözden kaçanlar

Canlı bombanın patladığı yeri tarif ederken Boru Sokağı’nın köşesi diyor muhabir. Merkezdeki sunucu kız da Bolu Sokağı anlıyor. Muhabir düzeltiyor: - Bolu değil, Boru Sokağı. - Evet Baro Sokağı. Hay dilinizi eşekarısı soksun. Yahu Balo Sokağı, Balo. Beyoğlu’nun en meşhur sokağı. Ama hiç duymamışlar ki... Üstelik sokakla ne ilgisi var? Caddede patladı bomba. Her neyse... Bu yazıyı okuyacak olurlarsa, Balo Sokağı’nı hiç unutmaz herhalde o genç arkadaşlar.

Silahın cinsi

Canlı bombalar çok insafsız ama mermiler insaflı mı sanki? Obama gibi konuşmayın. Ne demişti Esad’a: - Kimyasal silahla değil, konvansiyonel silahla insan öldürün anlamında ne tuhaf laftı o. Amerikalıdır. En iyi o bilir. Nagazaki ve Hiroşima kültürü var.

Haberin Devamı

Tuhaftır

Şunları bir dinler misiniz? - Yenilmeyeceğiz. - Umudunuzu kesmeyin. - Diz çökmeyiz. - Son nefesimize kadar mücadeleye devam.. vb. Allahaşkına, elinizi vicdanınıza koyup söyleyin. Bu laflar moral mi verir, yoksa moral mi yıkar?

Bir o eksikti

Başımızda bunca bela varken, Habertürk TV, bir de solcu-sağcı tartışması başlatmaz mı? (Cumartesi akşamı) Bu kadar zorlama bir program, nereden ve neden icap etti, anlayamadım. Mayınlanmamış yerimiz bir orası kalmıştı o da tamam.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder