Rauf Tamer Gözden kaçmasın
HABERİ PAYLAŞ

Gözden kaçmasın

Eski Genel Başkanlar zaman zaman toplanıyorlar... Murat Karayalçın, Hikmet Çetin, Deniz Baykal, Altan Öymen... Akil Adamlar bunlar. “N’olacak bu memleketin hali?” dercesine, CHP’nin durumunu konuşuyorlar. Hepsi de nazik insan olduğu için, mevcut yönetimi incitmeden yapıyorlar bunu. Ne kadar özen gösterirlerse göstersinler, partide gidişat iyi olsa, bu Bilge Adamlar endişe duyarlar mı? Hiçbir beklentileri olmadığına göre de önce onlara takdirlerimizi belirtmeliyiz.

Mevcut Genel Başkan’a gelince... Hiçbir komplekse kapılmadan... Kendini vesayet altında falan hissetmeden... Eski genel başkanların bu hassasiyetini dışarıdan müdahale addetmeden... Olgunluk ötesi bir hazımkârlıkla görevine devam ediyor. Kolay değil. Her lider beceremez bunu.

Haberin Devamı

Muharrem İnce’yle ilgili süreci de iyi yönetmişti. Aylarca sabır göstererek, bütün eleştirilere katlanması, belki de ona yeni hayranlar getirmiştir. Kabul etmeliyiz ki, sayın Genel Başkan çok formda ve zinde bir dönemini yaşıyor. Ayrıca da çok hazırcevap. “Yeni Anayasa için ne düşünüyorsunuz?” diye soran gazeteciye, anında verdiği cevaba bakar mısınız: - Millet aç aç.

......

Yeri gelmişken söyleyeyim: “Efendim, Türkiye’de fakir ve yoksul insanlar da olduğunu” keşfeden ilk siyasetçidir o... Daha önce hiç kimse farkında değildi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder