Rauf Tamer Güzel ama riskli
HABERİ PAYLAŞ

Güzel ama riskli

Muhalefet cephesi, seçimi kazanacağından öyle emin gözüküyor ki, taraftarlarını da buna inandırmış durumda. Güzel bir şey bu. Seçimi seçimden önce kazanmak, başvurdukları değişik bir taktik...

*

Lakin, tehlikeli bir oyun. Kazanacağına bu kadar inanıp da sonradan hayal kırıklığına uğrayan insanların, nasıl bir tepki göstereceğini hiç bilmiyoruz... Çünkü hiç böyle bir şey yaşamadık.

*

Farkındaysanız, iktidarı şimdiden paylaşmışlar... Başkan adayları bile yok ama başkana ihtiyaçları da yok. Hükümet Komserleri nasıl olsa şimdiden belli. Uzun uzun nesini anlatayım... Devr-i sabık dersem, herhalde gerisini anlarsınız.

Haberin Devamı

*

İşte bütün bunlara hazırlanan bir üst yönetim... Bir kaymak tabaka... Rövanş duygusuyla sabırsızlanan bir amigo güruh... Ve bir de diyetlerini tahsil etmeye çalışacak olan bir çete. Mağlubiyet halinde, hepsi birden dökülecek. Bunu hazmetmek kolay mı?

*

Özetlersek... Seçimi seçimden önce kazanmak, sahiden güzel ama çok riskli... Çünkü kazanamazsanız, seri halde jübileye hazır olmalısınız... Halbuki daha yıllarca yarışacaktık yahu... Durun bakalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder