Rauf Tamer Haziranın kaçı
HABERİ PAYLAŞ

Haziranın kaçı

İktidar, Millet İttifakı’nın damarına basıyor. “Daha sizin adayınız bile belli değil” dedikçe, Millet İttifakı da “Sen önce seçim tarihini açıkla, biz o zaman adayımızı ilan ederiz” diye horozlanıyor.

İktidar da seçim tarihi olarak sürekli Haziran 2023 deyip rakibini çatlatıyor. Bu yetmez. Haziran ama haziranın kaçı? Hangi pazar? Kesin gün verin... Verin ki, rakibiniz de çatı adayını açıklasın... Açıklasın ki biz de şerefyab olalım.

Hem biliyor musunuz, kesin tarih verirseniz, mesela “13 Haziran 2023” derseniz, erken seçim lafı da bıçak gibi kesilir. Bu nedir böyle? Her sabah, her akşam erken seçim, erken seçim. Çocuk inatlaşması gibi, öbür taraf da vaktinde seçim, vaktinde seçim. Anladık. Haziran 2023’te. Ama saat kaçta?

Haberin Devamı

Herkes biliyor ki, muhalefet, henüz adayını tespit edemedi, edemiyor... Bu belirsizliği örtmek için “Sen önce seçim tarihini açıkla” diye bahaneye sığınıyor. Madem öyle, iktidar kanadı da açıklayıversin bir tarih birader. O da az muzip değil ha. Dövüyor dövüyor. Sonra “ağlama” diyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder