Rauf Tamer K'ayıp
HABERİ PAYLAŞ

Kimse rahatsız olmasın. Seçim kaybetmenin bir cezası yok. Üç, dört, beş... Hatta altı, yedi, sekiz def’a, hatta onsekiz def’a kaybetmek bile istifayı gerektirmiyor... Siyasete devam: Konforlu bir hayat biçimi... Kim ne karışır?

[[HAFTAYA]]

Halkın gücüne giden niye sürekli kaybettiğiniz değil... Yarıştır bu. İnsanlık halidir. Kaybedilirsiniz. İkincilik, üçüncülük, dördüncülük, hiç fena sayılmaz ki... Bu bakımdan, kimse rahatsız olmasın. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı Seçimi var. Onu da kaybetseniz önemi yok. Yönetime devam.

Haberin Devamı

Halkın gücüne giden, sürekli kaybetmeniz değil, sürekli kandırmanızdır. Kandırmak... Yoo, isteyerek kandırmıyorsunuz. Fakat şu aksiliğe bakın ki, ne dediyseniz tersi çıkıyor, ne söylediyseniz uçup gidiyor. Vahim olan budur işte. Hani şu, Çankaya için gerekli üniversite diploması’na benzer nice örnekler var ya, salla gitsin. Bunu yapmayın. Ağzınız alışırsa, kıyma makineleri’ne kadar yolu vardır. Sakın ha... Seçim kayıp edin ama kimseye ayıp etmeyin. Not: Anlaşıldı sevgili okurlar. CHP’den aday olabilmek için aranan yegâne vasıf: CHP’li olmamak. Bu bakımdan Haşim Kılıç uygundur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder