Rauf Tamer Keşke
HABERİ PAYLAŞ

İyi haberler geliyor. HDP, Bölge Partisi olmaktan çıkıp, Türkiye Partisi olmaya karar vermiş. Darısı CHP’nin başına. O da Sahil Partisi olmaktan çıkıp, dağların, ovaların, yaylaların, göllerin, nehirlerin, velhasıl 780 bin km karelik bu bereketli toprakların Türkiye Partisi olur inşallah.

Anlamı var

Demirtaş’a yol açılsa da keşke aday olsa.. Adaylığın lafı bile mühimdir. Çünkü: Boş hayallerden vazgeçip, Türkiye Cumhuriyeti’ne Cumhurbaşkanı olmayı arzulamak, bu ülkeyi benimseyip sevmek demektir.

Buna razıyız

10 parçaya, 20 parçaya bölünebilirdik. Bâri 2 parçaya bölündük... Nasıl? Öyle bir antitayyip blok oluşturmayı başardılar ki, bir araya gelmesi mümkün olmayan insanları öyle birleştirip cepheye sürdüler ki, bizi parçanlamaktan kurtarıp, sadece 2 parçaya ayırdılar. Allah razı olsun. İyi ki varlar.

Haberin Devamı

Düşük profil

Millet İttifakı, adaylık meselesini niye bu kadar uzatıyor? Onlara iyi bir Cumhurbaşkanı değil, seçimi kazanacak bir aday lazım... Bir emanetçi... Öyle ya... Nasıl olsa 6 ay sonra Parlamenter Sistem’e dönecekler. (6 ay mı 6 yıl mı göreceğiz.)

Nüans

Geçen gün İmamoğlu yazacağıma İnsanoğlu yazmışım. Özür dilerim. Ben aslında İnsafoğlu demek istemiştim. Tavzih ederim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder