Rauf Tamer Kime yaradı?
HABERİ PAYLAŞ

Kime yaradı?

Bu ayıp bir sual. Bu milletin egemenliği ve haklı gururu mevzu bahis ise artık olayın kime yarar/kime zarar getirdiğine bakılır mı? Ama madem ille de yarar-zarar peşindeler, pekâlâ... Oraya da bakalım: “Her olayda olduğu gibi” 10 büyükelçinin taarruzu yine Tayip Erdoğan’a yaramıştır.

“Her olayda olduğu gibi” dedim. Evet, öyle. Gezi Parkı’ndan tutun 7 Şubat davetine, 17-25 Aralık’tan tutun 15 Temmuz darbe girişimine kadar, her olay Tayyip Erdoğan’a yaramadı mı? Taa 367 garabetiyle başlayan süreçte bile, 27 Nisan muhtırası kime yaramıştır?

Haberin Devamı

Bütün bunları şans’la mı izah edersiniz? Ona karışmam... Belki akılsız dost kavramı rol oynamıştır... Belki göklerden gelen bir karar böyle istemiştir... Belki kişisel bir basiret ve kabiliyettir, bilemem... Ama her olayın ona yaradığı muhakkaktır.

Hurafelerden bahsediyor değilim. Her şey ortada işte. 10 büyükelçi üzerinden Tayyip Erdoğan’ı hedef alan bir olay, neticede yine Erdoğan’a yaramış, tabii, Türkiye’ye yansımıştır.

Meseleyi kişiselleştiren ben değilim. Yazının birinci satırını tekrar okursanız, milli gurur ve egemenliğin galibiyetini orada görürsünüz. Ama madem ille de “Erdoğan nefreti” sebebiyle Erdoğan’a yine bir tuzak kurulmuştur, peki efendim, öyleyse Erdoğan’ı konuşalım, haydi... Yarar/zarar meselesi... Tek cümleyle söyleyeyim:

- Erdoğan’a yaramıştır. Var mı itirazı olan?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder