Rauf Tamer Kolayı varken
HABERİ PAYLAŞ

Kolayı varken

Boş bir tartışma:

-Erdoğan Pensilvanya'ya gitti mi, gitmedi mi?

Bunu en iyi kim bilir? Fethullah Gülen bilir. Oradan bir ses çıkmadığına göre, sizce gerçek nedir?

.........

Boş bir tartışma daha:

- Gülen’in iade istemi, Bunu en iyi kim bilir? ABD Adalet Bakanlığı bilir. Oradan bir ses çıkmadığına göre, sizce gerçek nedir?

Ters köşe

Bu seçimin en unutulmayacak yanı şudur. 20 yıl öncesinin 28 Şubat mağdurları var ya?.. Celladına aşık olmuşcasına, şimdi 28 Şubat’ın değirmenine suyu bizatihi onlar taşımaktadırlar. Demek ki 8 yıllık kesintisiz eğitim, hiç de fena bir şey değilmiş meğer... E 20 yıl evvel niye kıyameti kopardılar acaba?

Haberin Devamı

TFF

Koyu siyaset gündemini bir futbol yazısıyla dinlendirip biraz nefes alalım. Avrupa Futbolu’nun iki büyük kupasına arka arkaya (2019 ve 2020’de) ev sahipliği yapmak, her ülkeye nasip olmaz. Daha da mühimi: 2024 Avrupa Şampiyonası’nın organizasyonu da Türkiye’nin hakkıdır. - Güzel statlarımız var. - Güzel otellerimiz var. - Türkiye’de iklim müsait. - Saat farkı cazip. - Ulaşım kolay, Avrupa bize 2-3 saatlik mesafede. Ve daha bir sürü olumlu faktör: Mutfak, müzik, güneş, deniz, eğlence, tarih, anıt, müze, çarşı, pazar... Üstelik misafirperver bir millet. Daha ne olsun?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder