Rauf Tamer Masal gibi
HABERİ PAYLAŞ

Masal gibi

Sizi bilmem ama ben, CHP’nin HDP’yle ittifakını ayıplamıyorum... Madem Kuva-yı Milliye Ruhu ile uygun görüyor, akan sular durur. Benim ayıpladığım, CHP’nin bu ittifakı gizlemeye yeltenmesi, alemi kör ve sersem sanmasıdır (ya da o izlenimi vermesidir).

Kimden korkuyor?

CHP niye çekiniyor?

Mahkemesi devam eden bir partiyle ittifak kurmanın yargıya saygısızlık olacağını mı düşünüyor? Zannetmem... ‘Saray’ın Hakimleri, Saray’ın Savcıları’ dediği insanlara şimdi birden bire nezaket gösterecek değil ya... Öyleyse nedir? PKK’yla ittifak değil ki bu... HDP’yle ittifak. Öyleyse nedir bu ürkeklik?

Haberin Devamı

Bakın Amerika’ya. Koskoca devlet. Süper Devlet. YPG/PYD ile ilişkisini devam ettireceğini davul zurnayla ilan ediyor. Gizlisi saklısı yok. CHP ise legal olduğunu düşündüğü bir partiyle bile ilişkisini saklamak istiyor. Niye?

Herkes biliyor ki, Millet İttifakı HDP’siz seçim kazanamaz. Yani HDP olmazsa olmaz. Fakat hayır. Bizim Demokrat Amca, HDP’nin oylarını istiyor da kendisini istemiyor. Bu nasıl mümkün olur bilmem. Demokrat Amca, böyle tehlikeli bir kumarı göze alabilir mi? Onu da zannetmem. Öyleyse nedir bu?

- Bir bildiği mi var?

- Beklediği bir şey mi var?

- Acaba bir duyum mu aldı? Duyum değil de söz mü aldı? Yahu yapmayın. Yine dolduruşa getirmeyin Demokrat Amca’yı. Yeter yıllardır eğlendiğiniz. Bu işin şakası yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder