Rauf Tamer Mesele yok
HABERİ PAYLAŞ

Mesele yok

Dün gözler MHP’deydi. Birbiriyle örtüşmeyen mahkeme kararlarına, bir de Yargıtay’ın kararsızlığı eklenince, ipler iyice gerildi. Neyse ki MHP geleneğinde polisle çatışmak yoktur. Olgun bir bekleyişten sonra muhalif grup sessizce dağıldı. ........ Neticede Yargıtay’ın paşa gönlünü beklemeye rıza gösterilecek idiyse, bunca zahmete ne lüzum vardı diyebilirsiniz ama adaylar, kendi potansiyellerini ölçmüş ve sergilemiş oldular. Tüzük Kurultayı için bir prova sayılabilir.

Amaç ne?

Leyla Zana hâlâ yemin etmedi. Ne yapmak istiyor, bilen yok. Gerçi yemin etmedi diye kimse ona bir suç yükleyemez ama direnişin bir hedefi olmalı. Var mı? Yok. ........ Lüzumsuz yere HDP’liler kendilerini hep zora soktular. Ve sokuyorlar. Leyla Hanım cezaevinde geçirdiği yılları Meclis’te geçirseydi fena mı olurdu? Hapis yatarak mücadele verilmez. Varsa bir hedefin, Meclis’te olacaksın ki, o yolda çalışabilesin. ........ Bu bakımdan... Demirtaş ve arkadaşlarının Meclis’te sürekli kalmalarını temenni ederim. Fakat üzüm yemeyi de lütfen öğrenmeliler artık. Bekçi dövüp de olacak? Daima yeni bekçiler var.

Haberin Devamı

Final budur

Yazıyı maçtan önce yazıyorum ama Fenerbahçe Basketbol Takımı’nı şimdiden kutluyorum. Çünkü gözlerim kapalı söyleyebilirim ki, şu anda ya Avrupa Şampiyonu’dur ya da Avrupa ikincisi. Başka ihtimal yok. Bu kadar kesin konuşabilmek ne güzel şeymiş meğer

Sıradaki haber yükleniyor...
holder