Rauf Tamer NATO’ya piyango
HABERİ PAYLAŞ

NATO’ya piyango

NATO, tam çözülmüştü ki... Tam dağılma noktasına gelmişti ki... Ağırlığını, hatta saygınlığını tam kaybetmek üzereydi ki... Hatta, karikatürlere tam konu olmaya başlamıştı ki... Son dakika, ona Madrid’de piyango çıktı ve hayata döndü.

*

Şimdi gitsin NATO, Türkiye’nin elini öpsün. Öyle ya... İsveç ve Finlandiya, sanki kurtarıcı kahramanlarmış gibi, aylardır NATO’nun kapısını zorluyorlar... Ama anahtar, Türkiye. O onay vermezse içeri giremezler. Dünya aylardır bunu konuşuyor. Yani bizim köhne NATO, birden bire gözde olup, gündemin tepesine oturuyor... Alâ.

Haberin Devamı

*

NATO ki, Türkiye’nin yıllardır uğradığı saldırılara hep seyirci kalmıştır... İşte o NATO, o Türkiye sayesinde şimdi adeta yeniden doğuyor... Ona mutlu bir ömür dilerim. Aynı hataları, aynı ayıpları, aynı haksızlıkları tekrarlamaz inşallah...

Eh, tekrarlarsa da biz her zaman buradayız. Yine bekleriz.

Not: Bir de şu var: “Türkiye Madrid’de zafer kazanmış.” Nasıl bir zafer bu? Muhalefet alkışlamış mı? Hayır. Öyleyse durun bir dakika: Muhalefetin alkışlamadığı zafere zafer demem ben... Zirveyi iyi okuyun. Mutlaka hezimet’tir o.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder