Rauf Tamer Ne anladınız?
HABERİ PAYLAŞ

Ne anladınız?

Ankara, İstanbul dahil... Belediye Başkanları, sadece Belediye Başkanlıklarını yapacaklar... Bu bir tebliğdir: Siyasetle uğraşmayacaklar. Anlaşıldı mı? Yani futbolcuysan futbol oynayacaksın, basketbol değil.

İstanbul’u İzmir’i falan bilmem ama Ankara’daki Başkanın, salt ve samimi Belediyecilik yapmak için geldiği aşikar. Sıcak siyasetle pek ilgilenmiyor. İşini yapıyor. Cumhurbaşkanlığı anketlerinde ismi geçiyorsa da bu bizim işgüzarlığımız. Onu geçiniz.

Fakat durup dururken bu uyarı neyin nesi? Belediye Başkanlarını sizler Belediyecilik yapacaksınız diye uyarmak biraz tuhaf değil mi? Anlaşılan, Cumhurbaşkanı adaylığını aklından geçiren veya geçirenler varsa, şimdiden yolları kesilmek isteniyor. Hım... Demek ki çatı aday olarak belirlenmiş, bambaşka bir isim var hesapta. Suyu kimse bulandırmasın.

Haberin Devamı

Ne yapalım? Bir lider, kendi aday olmuyor da bu kadar ürkek davranıyorsa, başka aday adayları çıkacaktır elbet... İçlerinden biri de şimdiden belki mesafe alacaktır. Belki de almıştır bile.

Acaba diyorum adres belli mi? Acaba diyorum bu tebliğ şu mu: - Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla. Vallaha ben olsam anlamazlığa gelirim. Yeni bir Ekmeleddin vak’asını hiç beklemem... Hem bu vesileyle de Abdullah Gül’ü bir maceradan -tekrar kurtarmış olurum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder