Rauf Tamer Öcü hep var
HABERİ PAYLAŞ

Öcü hep var

Haberin Devamı

Bir ara neydi o? “Komünizm geliyor” diye çok korktuk. Bir türlü gelemedi kör olası. Sonra “irtica geliyor” diye korkuttular bizi. Daha sonra “Türkiye bölünüyor” diye bir öcü saldılar üstümüze. Bir yandan “deprem geliyor” bir yandan “domuz gribi, kuş gribi geliyor” falan derken, şimdi de “son 40 yılın en soğuk kışı geliyor.” Vallahi inanmam.


Korkmadan ve korkutmadan yaşayamıyoruz. “Ekonomik kriz geliyor” lafı, hayatımızdan hiç çıkmıyor. Artık onunla yüzgöz olmuş durumdayız. İster gelsin ister gelmesin. Biz şimdi “darbe geliyor” söylentileriyle meşgulüz. Ne zaman geliyor bu darbe? - Kasım’da... Olmazsa Ocak’ta, Nisan’da... İkinci darbe, üçüncü darbe, başarılı olana kadar darbe, darbe, darbe.


İşte bunu ciddiye alırım. Siz de ciddiye alın ey hapisteki darbeci subaylar... Size verilen mesaj şudur: - Dayanın... Dişinizi sıkın... Çelişkili ifadeler verip vakit kazanın... Yeni bir darbe yapacağız ve sizi kurtaracağız. Daha doğrusu: - Çenenizi tutun. Bizi ele vermeyin. Anlaşıldı mı? “Darbe geliyor” falan değil “geliyor muş” gibi yapmaktadır. Aklısıra bizi korkutuyor ama sizi fena halde kandırıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder