Rauf Tamer Olmaz ilaç
HABERİ PAYLAŞ

Olmaz ilaç

Millet, yumuşak ve sakin bir üsluba muhtaç... Emine Ülker Tarhan tarzındaki müşfik bir ses tonuna hasret... Bağırmadan konuşan ama daha etkili olan, kendini tekrarlamadığı için de hep yeni şeyler söyleyen bir muhalif figür, tedavülden kalktı mı yahu? Hazret, meclisteki yemin törenine katılmayacakmış. Haa işte. Hemen ertesi pazar bir halk oylaması daha yapılsa ‘inâdına Tayyip oyları’ 52’den 54’e çıkar.

[[HAFTAYA]]

Öbür tarafı da unutmayın ha. Aynı gün miting... Aynı ilde, aynı saatte miting. Az bile söylüyor. Demeli ki: - Aynı meydanda... Aynı kürsüde. Azizim, hayretler içindeyim. “Gençleri sokaktan çektiği için” takdir toplayan zat, şimdi gençleri sokağa mı özendiriyor? Hatta teşvik mi ediyor?

Haberin Devamı

Bir de iktidar kanadına bakalım. Yıldırım Akbulut Modeli diye bir şey yoktur arkadaşlar... Zaten Akbulut bile zaman zaman Özal’a efelenmiştir. Şimdi Davutoğlu, asla emanetçi olmadığını ispat için, durup dururken birkaç “bağımsızlık gösterisi” yapacaktır herhalde. Hazırlıklı olun.

Not:

Zafer Haftası’dır. Aman ha... O ruhu kaybetmeyelim. Hükümetler değişir, bakanlar, başbakanlar gider gelir, seçimler kazanılır kaybedilir, hepsinin çaresi vardır. Fakat 26 Ağustos Büyük Taaruz ruhu ve heyecanı, içimizden çıkıp gitti mi, bir daha geri dönmez. Zafer Haftası hepimize kutlu olsun. Ta Malazgirt’ten Kocatepe’ye, Edirne’den Kars’a, İzmir’den Samsun’a kadar, ne eşsiz bir vatan bu... Bayrak asın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder