Rauf Tamer O’nsuz olmaz
HABERİ PAYLAŞ

O’nsuz olmaz

Kılıçdaroğlu’ndan ayrı düşme ihtimalimiz var. Bir yazar olarak buna şimdiden üzülüyorum.

.............

Bize iyi malzeme veriyordu. Biz de çalakalem yazıyorduk. Bazen ölçüyü kaçırdığımız da oluyordu...

Beyefendilik yapıyor, sitem dahi etmiyordu. Etmedikçe biz daha da azıtıyor, çizmeyi iyice aşıyorduk. Böylesini bir daha nereden bulacağız?

Peki neden ayrı düşeceğiz? Nereden çıktı bu ihtimal? Anlatayım: Çatı adaylığı galiba kesinleşiyor. Yolu açık olsun.

..............

Lakin.

1) Seçimi kazanır da Cumhurbaşkanı seçilirse... Şüphesiz artık CHP Genel Başkanlığı’na veda edecek...

Haberin Devamı

Sadece cumhurbaşkanı sıfatını taşıyacak... Bendeniz, Türkiye Cumhurbaşkanı için asla kalem oynatamam... Oynatmam. Aldığım terbiye budur.

..............

2) Seçilemezse... CHP Genel Başkanlığı’na yine veda etmiş olacak... Oraya dönmesi artık zordur. Yani evdeki bulguru da kaybedecek...

Üstelik milletvekili yolu da kapanacak... Bendeniz, bu kadar üzüntü geçirmiş bir insan için kalem oynatamam... Oynatmam. Aldığım terbiye budur.

Özetlersek... Her iki ihtimalde de Kemal Kılıçdaroğlu’nu kaybetmiş olacağım. Seçimi kazansa da olacağım, kaybetse de olacağım...

Asıl bana yazık... Kemal Bey gibi demokrat bir siyasetçiyi bir daha nereden bulacağım? Yeri gelmişken, onu incittiğim yazılar için bari özür dileyeyim.

Netice: Bu tehlikenin çaresi yok mu? Var. Mevcudu muhafaza etmek, bence en iyi çaredir. Yani...

Kılıçdaroğlu, eğer çatı adayı olmaktan feragat ederse, oh, mesele kalmaz. (Önce ben mutlu olurum...) Kemal Bey’siz bir siyasetin tadı tuzu mu var? Zaten o da mutlu olmaz... CHP Genel Başkanlığı gibi keyifli bir makam, dünyada yoktur..

..............

Haddim olmasa da tavsiyem: - Geri dön Kemal Bey. İttifaka antrenörlük yapmaya yine devam et... Ama bir adım daha ileri gitme.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder