Rauf Tamer Pazar kahvesi
HABERİ PAYLAŞ

Pazar kahvesi

- Maske takacak idiysen, estetik için harcadığın bunca paraya yazık değil mi?

Bunu Trump söylüyor. Rakibi Joe Biden’a söylüyor. Bence yanlış yapıyor. Siyasi rekabet başka, insanların saçıyla başıyla, kaşıyla yaşıyla uğraşmak başka Ama Trump, biraz pervasızdır. Aklına geleni, ağzına geleni pat diye söylüyor.

Esasen Amerikan Siyaseti, külliyen patavatsız... Bir gazetecinin Trump’a sorduğu soruya bakın: - Seçim sonrası, görevi barışçıl bir şekilde devredecek misiniz? Başka ne ihtimal olabilir ki? Ama soruyor işte. Tam bir dayaklık gazeteci.

Haberin Devamı

Öyle soruya böyle cevap: Trump diyor ki: - Olacaklara bakacağız. Buyurun. Sanki orası dağbaşı. İş cehaletle de bitmiyor, tartışmaya hem cahil hem terbiye özürlü üçüncü biri katılıyor: Demokrat Parti Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi... Gazetecinin sorusunu hiç yadırgamadan, dönüyor Trump’a - güya - ağzının payını veriyor: - Kuzey Kore’de, Rusya’da değilsiniz, Türkiye’de değilsiniz. Burası demokrat ABD.

Kara cehalet başka nasıl olur? Bahse girerim ki - zaten - haritada Ankara’yı bulup gösteremez. Trump, bunların yanında âlim - bilgin kalır.

Joe Biden’ın maskesiyle hiç uğraşmasaydı keşke... Pandemi sebebiyle, maske bir zarurettir. Ama Trump’ın 4 yıldır beraber çalıştığı öyle yüzsüz adamlar gelip geçti ki, onlara estetik bile fayda etmezdi.

Her neyse... Biz kendi işimize bakalım. Açın bir yeni deste iskambil. Pişpirik oynayalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder