Rauf Tamer Pazar notları
HABERİ PAYLAŞ

Pazar notları

Kimse anlamazlığa gelmesin. HDP’nin bulunduğu siyasi blok, İYİ Parti’nin ilkelerine uygun bir blok değil. Bahçeli, Meral Akşener’e bunu söylemek istiyor. Orada ne işin var demeye getiriyor. Efendim Bahçeli ne karışıyor? Karışır. Her milliyetçi karışabilir. Hele Bahçeli için bir vatani görevdir bu.

Yaptığı çağrının eve dön kısmı, sanırım nezaketen söylenmiştir. Asıl mesaj: - Oradan ayrıl. Ayrıl da nereye gidersen git. İster Cumhur İttifakı’na katıl, ister bağımsız, bağlantısız müstakil bir parti ol... Ki Akşener’e esas yakışan budur.

Haberin Devamı

Gerçi Akşener, HDP hakkındaki fikrini defalarca açıklamış, bu ittifaka gayet mesafeli durmuştur ama yine de fevri davranmamış, gemileri yakmamıştır... Tabii CHP de HDP ile İYİ Parti arasında bir tercih yapamamıştır. Hâlâ da yapamadı. Yapacağa da benzemiyor. Hatta HDP’ye daha meyilli gözüküyor.

Bu durumda Bahçeli, zamanlamayı da iyi kullanıp eve dön diyor. Ne var bunda? Dönmüyorum dersin olur biter. Ama bu mesele eve dön’den ziyade kendine dön meselesidir. Kendine dön ve tek başına yürü.

Bunu söyleyen yüzbinlerce insan var. Bırak bacım, Kemal Bey dostlarıyla birlikte yürüsün.... Dün Önder Sav’ı, Kemal Anadol’u, Şahin Mengü’yü, Yılmaz Ateş’i, Onur Öymen’i, daha nicelerini, bugün Muharrem İnce’yi kolayca gözden çıkaran insan, yarın sana hangi vefayı gösterecek ki? Sürçülisan eyledimse affola.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder