Rauf Tamer Pazar notları
HABERİ PAYLAŞ

Pazar notları

Kimin aklına gelir, yabancı büyükelçilere birer mektup yazıp, Kanal İstanbul’dan dert yanmak? Projenin engellenmesini istemek? Kimin aklına gelir? Gelir, gelir.

...........

Kanal İstanbul yanlıştır-doğrudur, o başka bir konu, ben karışmam, çünkü o konuda bilgi sahibi değilim... Ama yabancılar ne karışır? Burası müstemleke mi?

...........

Bereket, 10 büyükelçi daha önce yargıya müdahale konusunda ağızlarının payını almışlardı. Herhalde akılları başlarına gelmiştir, zannederiz bir daha işimize karışmazlar.

Haberin Devamı

Fakat, başka bir nokta daha var, dikkat... Şimdi anlıyoruz ki, Kavala’nın tahliyesi için 10 büyükelçi, yine bizim İrlandalılar tarafından, yine böyle birer mektupla ya da şifai birer başvuruyla harekete geçirildiydi galiba. Öf... Ben de çok şüpheci oldum ha...

Kısa kısa...

Yüzde 9 büyüme bekleniyor. Ne yararı varmış diyorlar, öyle mi? Yüzde 9 küçülme olsaydı, o zaman görürdük yararını zararını.

605 milyar metreküplük doğalgaz yatağı, başımıza dert açmış öyle mi? Onu çıkarmak, işlemek, depolamak falan büyük işmiş. Yahu yapmayın. Allah’ın gücüne gider. 1 metreküpü bile berekettir.

O kadar kavga kıyamet... Peki, Gezi Parkı’nda kesilen o ağaçlar sahi ne oldu? Akıbetini bilen var mı? Kimden öğreneceğiz? Sırrı Süreyya Önder de mi hiç merak etmiyor?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder