Rauf Tamer Püf noktası
HABERİ PAYLAŞ

Püf noktası

Herhalde Mansur Yavaş, değerli bir belediyeci ki, paylaşılamıyor. Güzel bir şey bu. Daha da güzeli var. Mansur Yavaş, herhalde bir Ankara aşığı ki, gözü başka bir şey görmüyor... İlle de Başkent’e Belediye Başkanı olacak... Bu uğurda 5 yıl bekliyor, belki bir 5 yıl daha. Sahiden güzel şey.

Lakin. Şunu anlamıyorum. CHP’nin, Türk Askeri’ne “işgalci” diyen HDP’yle şu tuhaf ilişkisi ve hatta yer yer ittifak arayışı, Ülkücü Mansur Yavaş’ı hiç mi rahatsız etmiyor? Acaba “Başkent’e Belediye Başkanı olayım da, gerisi beni ilgilendirmez” mi diyor, ne diyor?

Haberin Devamı

ÖBÜR MESELE

Mahmut Özgener, İzmir Belediye Başkan adaylığına sıcak bakmadı. Ticaret Odası’ndaki görevini yarım bırakıp, başka bir görevi kabullenemeyeceğini söyledi... Hem de -kaybederseeski görevine dönme hakkı olduğu halde...

Bravo Özgener’e. Biz neler gördük. Mesela... Adam Belediye Başkanlığı için oy istemiş almış ama sonra görevi yarım bırakıp gitmiş milletvekili olmuş. Ya da tersi...

Adam milletvekili seçilmiş ama dönemin yarısında seçmenlerini yüzüstü bırakmış, gidip bambaşka bir şehirde Belediye Başkanlığı’na soyunmuş. Yahu Özal bile... Demirel bile... Başbakan olmak için bizden oy istediler verdik ama sonra milletle mukaveleyi tek taraflı feshettiler, Cumhurbaşkanı olup Çankaya’ya çıktılar.

.........

Mahmut Özgener’i bir daha kutlarım. Rahmetli babası gibi o da prensip sahibi bir insan.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder