Rauf Tamer Sadece merak...
HABERİ PAYLAŞ

Sadece merak...

- “Türkiye’de can ve mal güvenliği yok.” Kılıçdaroğlu bunu sık sık tekrarlıyor. Ciddi eleştiriler almasına rağmen, ısrarla tekrarlıyor. Son günlerde daha da sık tekrarlamaya başladı. Bunu niçin yapıyor?

- Mutlaka bir bildiği olmalı. Yoksa bile, bir hedefi olmalı. Kime sesleniyor? Nereye varmak istiyor? Çok merak ediyorum. Bu bir.

İkinci merakım... Bu söylediği doğru mu? Türkiye’de insanların canı sahiden tehlikede mi? Mal güvenliği tapu ve mülkiyet sahiden delindi mi? Herkesin evi barkı, bağı bahçesi yağma, gasp ve işgal altında mı?

Haberin Devamı

Üçüncü merakım... “Can ve mal güvenliği yok” dediği her konuşmasında onu hararetle alkışlayanlar, canları ve malları meğer tehlikeyle karşı karşıya kalmış vatandaşlar mı? Kim bunlar? Neyi alkışlıyorlar? Ülkede böyle bir saldırı ve yağma var da bizim haberimiz mi yok? Mesela müşteki olarak kaç kişi devlete başvurmuş acaba? Birkaç örnek gösterebilirler mi? - Burası dağ başı mı?

Velhasıl... Kemal Bey’in ettiği lafın menşei kadar, lafı alkışlayanları da merak ediyorum. Canları Allah korusun. Ama malları, tapusu ve mülkiyeti delinmiş kaç vaka var sahi? Not: Şimdiye kadar aday maday değildi, başı rahattı. İlk defa aday olacakmış gibi yaptı ama başına iş açtı... Zira aday olmazsa, -ki olmayacak- korktu ve kaçtı diyecekler. Halbuki millet onu yıllardır yarıştan muaf tutmaya, hatta mazur görmeye alışmıştı... Kimse ondan şövalyelik beklemiyordu. Rahat battı galiba.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder