Rauf Tamer Saklambaç
HABERİ PAYLAŞ

Saklambaç

Çok mu merak ediyorsunuz?

- Öyleyse açıklayın erken seçim tarihini, Millet İttifakı’nın adayını o zaman öğrenirsiniz. Hay Allah... Ben aday belli zannediyordum. Kılıçdaroğlu aday diye gezmiyor mu ortalarda? Hem de boyundan büyük vaatlerde bulunarak... Kılıçdaroğlu değilse bile İmamoğlu var... Fatih Sultan Ekrem... O da mı değil? Haa anladım. Siz başka bir gizli aday buldunuz. Sır olarak saklıyorsunuz.

Çocuk oyuncağı bu... Sanki saklambaç oynuyorsunuz... Sakın o gizli aday siz olmayasınız bacım?

- Yoo hayır, ben Başbakan olacağım. Peki ama çatı adayınızı merak etmek herkesin hakkı değil mi? Ben müstakbel Cumhurbaşkanımızı öğrenmek istiyorum. Neden gizliyorsunuz? Sakıncalı biri mi? Ne ayıp.

Haberin Devamı

Acaba diyorum, “profili düşük” bir adaysa (çünkü sembolik biriyse) adının açıklanmasından kendi mi hoşlanmıyor? Yahu vatan hizmeti bu. Yetkisiz bir emanetçi deyip geçmeyin, güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e dönüşün şerefi ona ait olacak. Adı tarihe geçecek... Onu pamuklar içinde saklamanız belki bu yüzden. Sizi anlıyorum. Fakat bu saklambaçta Kemal Bey’in üstlendiği rolü anlayamıyorum. Kurucu Parti’nin Genel Başkanı’na figüranlık hiç yakışmıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder