Rauf Tamer Son durum
HABERİ PAYLAŞ

Son durum

İmamoğlu vuruşarak geri çekiliyor. Buna geri çekilmek de değil, aslında normale dönüyor demek lazım:

Genel Başkanı'na karşı nazik ve saygılı bir çizgiye geliyor. En azından akıllı olmaya karar vermiş gibi gözüküyor, bravo. Kutlarım.

*

Lakin onun içindeki ateş, kolay sönmez. Her tarafı fıkır fıkır bir siyasetçi... İhtiras demeyeyim ama hırslı bir yapısı var.

Bence taktik uyguluyor. Hamlelerini uygun bir zaman'a saklıyor. Yani kamuoyunun da onaylayacağı bir zamana.

*

Şuraya yazıyorum: Belediye Başkanlığı'yla yetinmeyecektiYAr... Son dakikaya kadar çatı adaylığı'nı ihtiyatla kovalayacaktır. Orada tren kaçtıysa, belki İYİ Parti Adaylığı... O da olmazsa CHP Genel Başkanlığı...

Haberin Devamı

O da olmazsa belki yeni bir parti. Türkiye'nin alnına yazılmış gibi, ille de tepelerde bir yer. Üç kelimeyle özetleyeyim: İmamoğlu'ndan kurtuluş yok. Yani, Kemal Bey, yarattığı ahtapotla ne kadar övünse azdır.

Not:

Türkiye Çevre Ajansı Emine Erdoğan'a bağlanmış. Yalana bakın. Artık fitne ve iftiranın cinnet noktasına ulaştılar. Zaten bunlara İstanbul'da hangi binayı, hangi güzel tesisi sorsanız Emine Hanım'ın diyorlar. 27 Mayıs ahlâkı, aynen devam ediyor.

Rahmetli Celal Bayar'a, ta o tarihte 104 milyon lirası var demişlerdi... Fatin Rüştü'ye bay yüzde 5 diye isim takmışlardı...

Namık Gedik'e kıyma makineleriyle leke sürmüşlerdi:

*

Demek ki şimdi iyice çıldırdılar. Emine Hanım'ın hizmetlerini takdir etmiyorsunuz, bari karalamayın. Şimdi de Çevre Ajansı ha? Bu deli saçması için Hanımefendi demiş ki:

- Söyleyecek laf bulamıyorum. Bulamaz. Ben de yazacak kelime bulamıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder