Rauf Tamer ‘Talip ve öneri...’
HABERİ PAYLAŞ

‘Talip ve öneri...’

Kendi anlatıyor. İmamoğlu, hiçbir makama talip olmamış, hep ona makam önermişler. İşte mesela İlçe Başkanlığı, İlçe Belediye Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi... Ona hep bu tür önerilerle gelmişler. Eh, ne yapsın? O da ısrarlara dayanamayıp hep kabul etmiş... Herhalde öyle ki, şu anda İBB Başkanı olarak 16 milyon kişiyle her sabah kucaklaşmaktadır.

Peki ama bu sefer Cumhurbaşkanlığı söz konusu. Hayır...

- Talip olmam diyor. Öylesine yüksek bir makama bile... Talip olmam diyor. Bravo. Fakat üzülmeyin. Meclis’te 20 milletvekili İmamoğlu’nu isteriz diye öneri getirirse, ya da 100 bin vatandaş notere gidip İmamoğlu’nun adaylığı için imza verirse, İmamoğlu direnebilir mi? Hayır... Benim bildiğim Halkçı İmamoğlu halkını kırmayacak ve yine görevi kabul edecektir.

Haberin Devamı

Uzatmayalım. İmamoğlu, şu mesajı vermek istemiştir: “Cumhurbaşkanlığı için kendiliğimden ortalara çıkıp gelin güvey olmam ama öneri gelirse varım.” Yahu Başkan, başka türlüsü zaten mümkün mü? Hayır. Öyleyse sen kime mesaj vermiş oldun? Bir ihtimal, Kemal Bey’e mi? İyi ama boşuna konuştun. Kelin merhemi olsa önce ne yapar, bilirsin. Bence bu üslubu değiştir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder