Rauf Tamer Ters köşe
HABERİ PAYLAŞ

Ters köşe

Bir taraftan da...

- Bravo Ermenistan’a. Koskoca devletler, ona yalakalık yapıyorlar. Hiçbiri çıkıp da “İşgal ettiğin topraklardan çekil” diyemiyor. Dedikleri sadece, mıy mıy mıy, ortaya bir laf:

- Ateşkes. Bu ne demektir: - Olduğunuz yerde kalın. Oh, ne güzel. Gasp ve işgalin durağan hale gelmesi bu. Hem de yüksek komisyon kararıyla.

İç siyaset

Yaygın kanaate ve hatta geçmiş örneklere bakarsanız: Seçim lafı bir kere çıktı mı, eninde sonunda mutlaka seçim olur. Doğru. Ama bu öyle değil ki. “Şu seçim lafını gündemden kaldırın” diyenler, aslında seçim lafını zırt pırt gündeme getirenlerdir. Öbür taraf ağzını hiç açmadı ki, 2023’ten gayrı hiçbir tarih vermedi ki...

Haberin Devamı

- Böyle gündem mi olur? Kendin çal, kendin oyna.

Kaldı ki, Türkiye’nin karşısında açılmış 4-5 cephe varken, başımızda kapkara bulutlar dolaşırken seçim istemek neyle izah edilir? Bir cephe daha mı açılsın? Türkiye bir de seçim gerginliğine mi girsin? Neyse... Ortalık galiba durulmuştur. Seçim lafı şimdilik rafa kalkmıştır ama biliniz ki, birkaç ay sonra tekrar gündeme gelecektir. Hem de takvime hiç bakmadan... Kuralları öğrenmeden.

Diğer taraftan da bir ışıklar muhabbeti tutturduk. Amma da uzattık ha. Yahu bir Yargı Organı’nın gece yarısı mesaisi, nasıl olur da bize bir darbe çağrışımı getirir? 28 Şubat brifinglerindeki ruh yaşıyor sanmayın. Bu ışık kırmızı ışık. Kırmızıda duracaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder