Rauf Tamer Tuhaf şeyler
HABERİ PAYLAŞ

Tuhaf şeyler

Siz “gelin, oy verin gitsinler” dediniz ama gitmediler, geldiler. Baksanıza, onlarsız hükümet kurulamıyor.

[[HAFTAYA]]

Bravo size. Çok şakacısınız. Koalisyon için fedakârlık yapmaya hem hazırsınız hem de kırmızı çizgilerinizden taviz vermeyeceksiniz. Peki nasıl bir fedakârlık bu? Ya da nasıl bir kırmızı çizgi bu?

Bravo size. Çok adil ve titiz davranıyorsunuz. Ziyaretinize Davutoğlu kaç kişiyle gelecekse, siz de aynı sayıdaki bir heyetle karşılayacaksınız. Hayrola? Maç mı yapacaksınız?

Bravo size. Saray’a gitmektense, kabinede hiç görev almamak, büyük özveridir. Siyaset bunun için yapılır işte... Gurup toplantısında alkışlasınlar yeter. Hay Allah. Alkış dedim de aklıma geldi: - Milletçe alkışlıyoruz.

Haberin Devamı

Beyler, hanımlar. Biraz da ciddi konuşalım mı? Haydi konuşalım. Ey AK Partililer, ey CHP’liler, MHP’liler ve HDP’liler. Tekrar seçim olsun veya olmasın... Ama siz hemen şimdi, barajı yüzde 7’ye veya yüzde 5’e indirin. Hemen şimdi indirin. Zira yumurta kapıya geldiği zaman, asla indiremezsiniz. “Hasta, yatakta tedavi (!) edilir.”

Not: Emeklilere müjde. Sizin iki ikramiye galiba kaynadı ama bari teselli ikramiyesi olarak erken maaş alacaksınız. Ne yapalım? Artık önümüzdeki maçlara bakalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder