Rauf Tamer Ufuk arayışı
HABERİ PAYLAŞ

Ufuk arayışı

Haberin Devamı

Bugün mü, yarın mı, galiba bugün... İşlemler tamamlanmışsa, İmralı’nın ziyaretçileri var. Ziyaretçilerden biri Selahattin Demirtaş. Öcalan’ı hayatında hiç görmemiş. Eh, Öcalan da onu hiç görmemiştir. Genç bir siyasetçi için heyecanlı bir karşılaşma.

*[[HAFTAYA]]

Daha da enteresanı... Öcalan, Anayasa çalışmalarına Osman Can ile Numan Kurtulmuş’un katılmalarını istemiş. Onları nerden tanırmış, belli değil. 15 yılı dağda, 15 yılı da cezaevinde, hem de tecrit edilerek yaşayan, gazete okumayan, radyo ve televizyon izlemeyen, internet kullanmayan bir insan, acaba Osman Can’ın ve Numan Kurtulmuş’un mevcudiyetini ve de önemini nasıl farketmiş?

*

Şuraya gelmek istiyorum. Örgüt’ün diğer ayakları olan KCK, Avrupa ve Kandil’den, çok geride kaldı Öcalan. Dünya’dan kopuk yaşıyor... Eğer müzakereci olarak ona önem atfediyorsanız, biraz informe edilmesi için zaman ve imkan tanımalısınız. İsveç’te yaşayan Mehdi Zana bile Sneijder’in Galatasaray’a gelişinden haberdar ama Öcalan, ne Hakan Şükür’ü seyredebildi, ne de Hagi’yi. Düşünün gerisini.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder