Rauf Tamer Ya öbürleri?
HABERİ PAYLAŞ

Ya öbürleri?

Madrid Zirvesi’nde İsveç ve Finlandiya, ortaya bir laf atsaydı... Mesela deseydi ki: Teröre kucak açan sadece biz miyiz? NATO’da “terör sevici” bir sürü ülke var.

*

Öbürleri acaba utanırlar mıydı? Hiç zannetmem. O kadar pişkindirler ki, utanmak şöyle dursun, yıllardır Türkiye’nin terörle mücadelesini yadırgıyor, hatta ayıplıyorlar.

*

Peki şimdi ne olacak? İsveç ve Finlandiya’nın attığı o imzalar, Amerika’yı da bağlamayacak mı? Yani, teröristlere silah ve para vermeye devam mı? Fransa’yı bağlamayacak mı? Almanya’yı, Hollanda’yı bağlamayacak mı? En büyük yatakçı olan Yunanistan’ı bağlamayacak mı?

Haberin Devamı

*

İsveç ve Finlandiya’yla imzaladığımız, mutabakat metnini dikkatle okursanız, satır aralarında NATO ülkelerinin Türkiye’ye karşı yıllardır takındığı kalleşçe tavırları da bulur ve hatırlarsınız. Onlara şimdilik bu kadarı yeter... Daha fazlasını taşıyamaz ve küstahlaşırlar. Fırsat vermeyelim. Akıllı davranacağız.

CÜNEYT ARKIN

Kara Murat ya da Malkoçoğlu gibi kahramanları, mutlaka yüreğinde hissederek oynadı ki, bu kadar başarılı oldu... Hissetmeden olmaz. Dublör bile kullanmadığı için Türk Milleti’nin gözünde gerçek bir kahraman olarak yücelmiş ve nesilden nesile anlatılacak bir efsane’ye dönüşmüştür.
..............
Ayrıca... Oynadığı her rolde başarılıydı. Çünkü serde delikanlılık var. Nurlar içinde yatsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder