Rauf Tamer Yeri gelmişken
HABERİ PAYLAŞ

Yeri gelmişken

Bir devlet için en kötü damga: Güvenilmez, yalancı ve gayriciddi oluşu. O devlet, isterse artık ağzıyla kuş tutsun, isterse bütün gezegenlere hükmetsin... Yine de itibarsızdır. Elbet ondan çekineni, korkanı vardır ama seveni yoktur... Dünyanın nefretini toplamıştır.

Buna ek, bir de terörist devlet modeli var. İşgalci, sömürücü, katil, gaddar, tarih hırsızı, müze soyucu, haram yiyici, utanmaz, arlanmaz ve doymaz bir tür.

Çok şükür, Türkiyem kimsenin toprağında, denizinde, petrolünde, şusunda busunda asla gözü olmayan, sadece Misak-ı Milli’ye odaklanmış, dünyanın en dürüst devletidir. Yurt savunmasından başka, hiçbir emeli yok.

Haberin Devamı

En önemlisi de şu: 100 yıldır gelmiş geçmiş hiçbir hükümet, hiçbir bakan, hiçbir başbakan, hiçbir cumhurbaşkanı, dünyada hiçbir devleti kandırmadı. Yalan söylemedi. Hiçbir ülkeyi incitmedi. En hantal, en pasif, en kifayetsiz, en başarısız hükümetlerimiz bile, Türk Ahlakı’ndan 1 gram taviz vermedi. Hepsini minnetle anıyorum.

Bunu Yapma Joe

Maşallah. Biden çakı gibi adam. Koşuyor, atlıyor, zıplıyor. Ama Trump’ı azdırıyor. Şimdi Trump da başlarsa, atlamaya zıplamaya. Gözünüzün önüne getirebiliyor musunuz?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder