Rauf Tamer Yerin kulağı
HABERİ PAYLAŞ

Yerin kulağı

Önce iç siyasete bakalım. Nabza göre şerbet mi? Siz hâlâ orada mısınız? Mesela... İzmir’de verdiğiniz bir demecin sadece İzmir’de kalacağını mı zannediyorsunuz? Mesela... Yozgat’ta esip gürleyince, Diyarbakır’dakiler, Mardin’dekiler nasıl olsa duymazlar mı sandınız?

...........

Sizin teknolojiden ve hızlı iletişimden de mi haberiniz yok? Yahu Kandil’i yer ile yeksan edeceğinizi Kandildekiler bile o anda duydular. Ne olacak şimdi? HDP’li dostlara bunu nasıl izah edeceksiniz? Yapmayın beyler. Yerin kulağı var.

Haberin Devamı

Püf noktası

Gelelim esas konuya. Ağızlarını fena alıştırmışlar. Amerikalılar olsun Avrupalılar olsun, YPG ve PYD’den Kürtler diye bahsediyorlar. Halbuki onlar Kürt değil, terör örgütü... Ve aralarında 20-30 çeşit milletten eleman var. Belki Türk bile vardır.

Fakat Amerika, yaptığı ayıpları örtmek için masum ve temiz Kürtlerin hep arkasına saklandı... Teröristleri Kürt diyerek aklamaya çalıştı. Biz Kürtler terörist değildir diye haykırsak da duymak istemedi. Pekâlâ...

Şimdi... Gününü saatini bilmiyoruz ama YPG’ye ve PYD’ye geniş çapta bir operayon yapacağımız kesin... Bu gerçekleşince... Bakalım Amerika ne yapacak? Türkiye’nin karşısına mı dikilecek? Yoksa birdenbire Fransızlaşıp arazi mi olacak? Bizler, kardeş Türkler ve Kürtler, bunu merakla bekleyeceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder