Rıza Sönmez ile Teselli veren Tarifler Beyoğlu'yla mühürlenmiş aşklar
HABERİ PAYLAŞ

Beyoğlu'yla mühürlenmiş aşklar

Her köşesinde, her kuytusunda bir aşkın hatırası yüklüdür Beyoğlu’nun. Siz bir dediğime bakmayın aslında binlerce aşka tanık olmuştur. Daha da olacağından gayrı... O halde yeni hatıralar yazalım köşe bucağına; saçlarımızı savurduğumuz her yerde rüzgarımızı bırakalım.

Karşıda yaşayan sevgilileri bir vapur yolculuğuyla Karaköy’e alalım. Vapurda çekilmiş selfie’ler opsiyonel. Tavsiye edilen selfie, vapurun arka tarafındadır. Marmara’nın maviye beyaz köpükler bıraktığı fonda çekilmiş selfie’nin like’ına doyum olmaz. Karaköy’e gelen çiftler için hızlı bir sevgililer günü programı:

Haberin Devamı

Beyoğluyla mühürlenmiş aşklar

AKIN BALIK’TA GÖZ GÖZE

Karaköy Köprüsü’nü arkanıza aldığınız bir sel􀅆e çekin. Perşembe Pazarı’nda, Akın Balık’ın salaş ortamında göz göze gelin.

KÖKLÜ İLİŞKİLERE TEMEL ATIN

Mısır Çarşısı’nın önünde bir selfie çekin. Çarşının içinde tarihi Pandeli Lokantası’nın mavi çinileri önündeki bir masada, köklü bir ilişkinin temellerini atın.

BİR KARAKÖY KLASİĞİ

Karaköy Lokantası, Pandeli’ye öykünmüş duvar çinileriyle rafine bir İstanbul mutfağıdır. Burada da selfie için uygun bir ortam bulacaksınız.

ENTELEKTÜEL AŞIKLARA

Comondo Merdivenleri’nin önünde selfie çekildikten sonra Salt Galata’ya girin. Kısa bir sergi turu atıp Maksut Akşar’ın Neo Lokal’inde yemeğe geçebilirsiniz. Çok sayıda selfie imkanı sağlamaktadır.

KULENİN LIKE’INA DOYUM OLMAZ

Galata Kulesi’ne ulaşan sevgililer, meydanda selfie’lerini eda ettikten sonra kafelerden birinde soluklanabilir. Kuleye çıkan çiftleri unutulmaz bir hatıra ve çok sayıda like beklemektedir.

ROMANTİK MERDİVENLER

Comando Merdivenleri’nden yukarı çıkarak tarihi İngiliz Karakolu’ndan dönüştürülmüş The Galata House’de Gürcü yemekleri ve selfie için romantik bir merdiven daha bulacaksınız.

SADECE KENDİNİZİ ÇEKİN

Asmalı’da Corridor, mini club havasıyla selfie’lerinizde ‘partileyen’ algısına neden olur. Fotoğraf çekerken dikkat! Kendinizden başka kimseyi çekmeyin, hoş karşılanmıyor. Corridor’un karşısındaki 9 Ece Aksoy’a geçebilir, Ece’nin sihirli yemeklerinden yiyebilirsiniz.

YURT DIŞINDA GİBİ

Haberin Devamı

İsveç Konsolosluğu önündeki durakta tramvay ve karşısındaki sokak müzisyenleriyle selfie çekmek hoş olacaktır. Narmanlı Han da fotoğraflarda yabancı ülkedeymişsiniz gibi bir algı yaratacaktır.

ASMALIMESCİT’SİZ OLMAZ

Kumbaracı Yokuşu’nun hemen başında yer alan Yeni Lokanta’da fine dining bir deneyim yaşayabilir ya da Asmalımescit’e doğru geçebilirsiniz. Meyhane Yakup, Asmalı Cavit geleneksel bir Beyoğlu hissi yaşatacaktır.

NOSTALJİK BİR SELFIE

Tünel Meydanı’na çıkan çiftler, hemen karşıdaki Tünel Geçidi’ndeki işletmelerde selfie imkanı bulacaktır. Geçidi geçip Mabao Lokantası’na gidenler, şef Cem Ekşi’nin lezzetleriyle karşılaşacaklar.

İSTANBUL MANZARASI İÇİN

Manzaralı selfie’ler için İstiklal Caddesi’ndeki Divan Brasserie ve Midpoint, Şişhane’de Mikla, Cihangir’deki Sur Balık gayet uygun.

OCAKBAŞI SOHBETİ

Nevizade’deki Ney’le Mey’le’de mezeli, Sohbet Ocakbaşı’nda etli selfie’leriniz yerinde olacaktır.

MAHALLE MEKANLARI

Cihangir’de Cafe 21, Cafe 22, Kaktüs, Smyrna, Rose Marine, Journey, Cihangir Hayat selfie ile aşkınızı mühürlemek için diğer seçenekleriniz. Beyoğlu’nda mühürlediğiniz aşkınız meyvelerini verdiğinde “İşte yavrum babanla burada buluşmuştuk, şurada oturmuştuk” der, eşinize tebessüm edersiniz. Kahkaha opsiyonel...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder